SonGoku Pozdrav svima! Koji hosting koristite? Koliko kosta na mjesecnoj /godisnjoj razini i koji paket? Kako vam se pokazao do sada? Ako imate referral link za popust novim clanovima posaljite ovdje (ukoliko admin dozvoli).
SonGoku Koristim mydata knox. Kosta oko 15tak eura godisnje za basic paket. Koristim ga za moje potrebe pa mi je ok (wp i static page), dobio sam par mjeseci gratis jer sam im ukazao par gresaka na websiteu 😃 . 99.5% SLA Imam link, ali mislim da trenutno nema nekih benifita za nove korisnike, cini mi se da sam bio vidio da je prije bilo 20% godisnje clanarine popust ako se islo preko affilate linka, ali nisam siguran.
KalmanMedia SonGoku Dap, my dataknox. jedan od povoljnijih reseller hostinga. Za ove balkanse potrebe skroz uredu.
administraktor za povoljne i superbrze VPS servere: www.alwyzon.com a za cloud VPS www.webdock.io nema boljih od ovo dvoje bar ne u EU
Admin Btw. plus.hr je postao očajan - web stranica sa 3000 posjeta dnevno je počela davati error 429 pa sam se prebacio na cyberfolks. Za sada su fantastični, valjda se neće pokvariti.
Admin SonGoku ma imaju lopovsku politiku. Naime, opterete sharing server do krajnjih granica i kada ih kontaktiraš kažu da je to tako na shared serverima i nude VPS za 120 € mjesečno. Kako da ne! Zato bježite od plus.hr hostinga.